Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Martijn Christian Veenstra (1976)

Foto: ©Puurnaomie

Muziek is mijn passie! Sinds mijn afstuderen in 2003 (Klassieke Muziek) en in 2007 (Directie) aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen ben ik werkzaam als zelfstandig musicus én ondernemer.

Als professioneel musicus ben ik graag een sturende kracht in het een team van bestuurders van muziekverenigingen en organisaties. Mijn persoonlijke missie; musiceren, creëren en verbinden staat centraal bij mijn werkwijze en aanpak van nieuwe opdrachten. Het delen van kennis, samen musiceren en samen nieuwe ideeën en dus kansen ontwikkelen zodat er waardevolle concerten en producties gaan ontstaan.

Naast het vak van musicus ben ik mij de afgelopen jaren op het ontwikkelen van mijn eigen ondernemerschap. Gedreven door een gezonde ambitie en dosis nieuwsgierigheid bouw ik elke dag aan een stukje aan mijn droom en overtuiging: het delen van mijn wereld en waarden via muziek!

Wat ik doe? Je kunt mij bellen voor: Dirigeren, artistiek- en zakelijk leiderschap, het creëren van nieuwe concepten en producties. Daarnaast ben ik een bevlogen verbinder en verzorg ik workshops, themabijeenkomsten en inspiratiesessies voor artiesten die actief zijn in en rond de culturele sector.

Mijn productiebedrijf ondersteunt deze ambities in de praktische uitvoering. Van idee tot uitvoering!

Musiceren, Creëren en Verbinden!